Vad har jag att komma med, som ännu inte fått en roman utgiven på ett förlag? Ja, det är förstås en bra fråga. Har jag något att komma med, en rookie?

Jag har nyligen skrivit ett avtal med L.C förlag om utgivning av min första roman Så ta nu mina händer. Det har som för de allra flesta författare (och kanske särskilt för debutanter) varit en inte helt smärtfri eller rätlinjig resa. Nåväl, jag är inte helt och hållet en nybörjare när det kommer till att skriva. Det ingår mycket skrivande i mitt andra jobb som arkitekt och samhällsplanerare, två fackböcker har jag skrivit och ett drygt dussin noveller har blivit utgivna i olika antologier. Men jag har inte tidigare givit ut en hel roman.

Det fanns från början inget mål att ge ut Så ta nu mina händer. Jag såg den snarare som en skola för det som senare förhoppningsvis skulle bli min första bok. Därför har framväxten av historien om Mikael varit rätt märklig. Jag tänkte ägna några blogginlägg att berätta om min skrivprocess och hur berättelsen efter hand landade i att jag till slut bestämde mig för att låta den pröva sina vingar fullt ut. Om du vill får du gärna hänga med.

Free your mind!

3977 Visningar totalt 2 Visningar idag