Agentstefan är tillbaka, fast på en ny adress och med en helt ny outfit! Det var länge sen jag bloggade och det känns skönt att vara tillbaka. Tidigare har jag bloggat om allt möjligt, högt och lågt, om livet, ledarskap, personlig utveckling och mycket annat. Det har ofta handlat om att jag reagerat på något jag upplevt som orättvist, intressant eller viktigt som jag har velat belysa och diskutera. Jag kommer att fortsätta med det, men fokus i bloggen kommer alltmer att bli mitt skrivande.

agentstefanNär jag fyllde år förra året fick jag en underbar present av min fru. Mitt ute på Adriatiska havet, på en båt mellan Dubrovnik och Rijeka fick jag en veckas romanskrivarkurs i New York. Fattar ni? Jag hade skrivit skönlitteratur innan kursen, eller åtminstone försökt börja, men det mesta kändes bara katastrofdåligt och jag fick ingen som helst struktur på materialet. Kursen var underbar och där fick jag både en riktig kickstart i skrivandet, men också vänner för livet.

Efter det har jag skrivit alla stunder jag kommit åt och under 2014 har jag fått fem noveller publicerade i novellsamlingar och antologier. Ni kan läsa mer om dem under fliken böcker. Det är en utveckling som gjort mig nästan andfådd. För ett par veckor sen har råmanuset till min roman Silvermannen blivit färdigt. Det är mycket arbete kvar med den förstås. Redigering, omskrivning, omtänk, korrektur och slutligen arbetet att få ett förlag att tycka att den är så fantastisk att de vill ge ut den och helst översätta den till fyrtioelva språk.

Så alltså, skrivandet kommer att ta relativt stor plats här framöver. Det kommer att handla om mitt och andras skrivande, om läsande, om boktips och allt möjligt annat och jag hoppas du får glädje av det.

Tjingeling!

3144 Visningar totalt 2 Visningar idag