I dessa böcker finns mina noveller representerade. De kan beställas från respektive förlag eller exempelvis på AdLibris eller Bokus.

Whildeanska sommaren

Whildeanska sommarenNyckelorden är mat&dryck, resor, stad, landsbygd och världen i stort. Detta är den fjärde och sista delen i den Whildeanska quadrologin.

2015 – Notis förlag

 

 

 

Över en fika

Över en fikaDet är en härlig blandning av etablerade författare och debutanter. Några har varit med i någon av förlagets tidigare antologier. Alla noveller är vardagsbetraktelser över en fika men berättelserna skildrar väldigt olika teman.

2014 – Ariton förlag

 

 

Insikter

InsikterAlla har vi hört uttrycket “att komma till insikt”. För de flesta av oss innebär det att förstå, verkligen förstå, innebörden av en händelse, något vi varit med om eller som vi hört. Denna novellantologi innehåller 32 berättelser om hur och varför folk kommit till insikt. En del berättelser är självupplevda, medan andra är fiktiva.

2014 – Ariton förlag

 

Whildeanska vintern

Whildeanska vinternAntologin ”Whildeanska Vintern – 110 röster” har teman samhälle, föräldraskap, relationer över generationsgränserna, hälsa och natur. Med förord av författaren Stefan Whilde.

2014 – Notis förlag

 

 

Whildeanska våren

Whildeanska vårenI Quadrologins andra del Whildeanska våren hörs 113 röster inom temat Kärlek & Erotik. Med förord av Stefan Whilde.  Precis som i Whildeanska hösten är det fria uttrycket härskande. Poesi blandas med fotografi, prosa och måleri. Det finns inga gränser.

2014 – Notis förlag

 

 

Kvinnan och Eken

Kvinnan och ekenRelationer berör oss på många sätt. Vissa typer av relationer märker vi knappt av medan andra relationer påverkar oss på flera olika plan.
Denna bok är en novellsamling där 21 författare delar med sig av berättelser om bl a vänskap, kärlek, svek, avsked, sorg, politikers dilemma, schizofreni, personförändring och föräldraskap. En del berättelser är självupplevda, medan andra är fiktiva.

2014 – Ariton förlag

4631 Visningar totalt 2 Visningar idag