Så ta nu mina händer

Motvilligt låter sig Mikael Wennerholm intervjuas om sin framgång i reklamvärlden. Då anar han inte att det kommer att öppna en dörr till helvetet. Det helvete han flydde från som femtonåring. Bilderna av Christine har aldrig försvunnit helt. Inte heller stanken eller avgrundsvrålet. Allt finns fortfarande där – i hans undermedvetna. Det han försökt tränga undan i tre decennier är återigen på väg upp till ytan. Det börjar med fyra korta sms. Han får veta att hans mor är död. Och att det finns nyheter om Christine.

Så ta nu mina händer är en psykologisk spänningsroman som sträcker sig över såväl tid som rum och som ställer obekväma frågor.

Beställ på AdLibris, Bokus, läs på Storytel, Bookbeat m.fl., eller fråga efter den hos din lokala bokhandel.

2017 – Everlasting publisher int. (tidigare L.C. förlag)

Synd – de sju dödssynderna

 En modern tolkning av de sju dödssynderna där varje synd utgör en egen novell, men de hänger alla samman med varierande trådar. Utspelar sig i Varberg i nutid.

Finns som e-bok och ljudbok på AdLibris, Bokus, Storytel, Bookbeat m.fl.   2017 – Whip Media

 

Whildeanska sommaren

Whildeanska sommaren

Novellsamling med många härliga författare och lika många tolkningar och genrer inom teman som mat&dryck, resor, stad, landsbygd och världen i stort. Detta är den fjärde och sista delen i den Whildeanska quadrologin.

2015 – Notis förlag

 

 

Över en fika

Över en fikaDet är en härlig blandning av etablerade författare och debutanter. Några har varit med i någon av förlagets tidigare antologier. Alla noveller är vardagsbetraktelser över en fika men berättelserna skildrar väldigt olika teman.

2014 – Ariton förlag

 

 

Insikter

InsikterAlla har vi hört uttrycket “att komma till insikt”. För de flesta av oss innebär det att förstå, verkligen förstå, innebörden av en händelse, något vi varit med om eller som vi hört. Denna novellantologi innehåller 32 berättelser om hur och varför folk kommit till insikt. En del berättelser är självupplevda, medan andra är fiktiva.

2014 – Ariton förlag

 

Whildeanska vintern

Whildeanska vinternAntologin ”Whildeanska Vintern – 110 röster” har teman samhälle, föräldraskap, relationer över generationsgränserna, hälsa och natur. Med förord av författaren Stefan Whilde.

2014 – Notis förlag

 

 

Whildeanska våren

Whildeanska vårenI Quadrologins andra del Whildeanska våren hörs 113 röster inom temat Kärlek & Erotik. Med förord av Stefan Whilde.  Precis som i Whildeanska hösten är det fria uttrycket härskande. Poesi blandas med fotografi, prosa och måleri. Det finns inga gränser.

2014 – Notis förlag

 

 

 

 

7248 Visningar totalt 4 Visningar idag